CE ESTE CIMBRUL

what is thymain
Cimbrul - o plantă medicinala valoroasă

Știați că de sute de ani Cimbrul a fost folosit ca și plantă medicinala? În Grecia antică, doctori precum Hipocrate au folosit cimbrul ca și plantă medicinală. Chiar și astăzi, cimbrul este recunoscut ca o importantă plantă medicinală folosită în tratamentul simptomatic al tusei și al bronșitei.

Secretul Cimbrului

Principalii compuși ai cimbrului sunt uleiurile esențiale, taninurile si flavonoidele. Extractul de cimbru facilitează eliberarea căilor respiratorii prin eliminarea mucusului de la acest nivel. Prin administrare orală, uleiurile esențiale ajung la nivelul bronhiilor unde actioneaza local asupra mucusul. În cazul infecțiille de la nivelul gurii sau gatului, cimbrul este folosit sub forma de spray sau gargară. Administrat local are un efect antiseptic la nivelul mucoasei bucale sau faringiene.

Cimbrul împotriva tusei

Extractul de cimbru ajută la:

• fluidizeaza mucusul vâscos care blochează căile respiratorii

• favorizează expectorația

• efect antiseptic

• ajuta la reducerea spasmelor de la nivelul bronhiilor (efect bronhospasmolitic)

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. Politica de Confidențialitate

Permite toate Utilizare doar cookie-uri necesare